Foutmelding

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _geshifilter_prepare() (regel 126 van /home/dijkstra/public_html/sites/all/modules/geshifilter/geshifilter.pages.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _geshifilter_prepare() (regel 131 van /home/dijkstra/public_html/sites/all/modules/geshifilter/geshifilter.pages.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _geshifilter_process() (regel 231 van /home/dijkstra/public_html/sites/all/modules/geshifilter/geshifilter.pages.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/dijkstra/public_html/includes/menu.inc).

Uw website

Website's zijn er in verschillende soorten en maten. Iedere website heeft zijn eigen doelstelling en doelgroep waar al tijdens het ontwerp van de website rekening mee moet worden gehouden. U kunt zich voorstellen dat een bedrijfswebsite een andere opzet heeft dan een webshop of een website waar "huizen te huur/te koop" worden aangeboden.

Een website geeft uw klanten en bezoekers een eerste indruk. U kunt er beter voor zorgen dat deze eerste indruk goed is.

Website ontwikkeling


Diensten voor uw website

Wij kunnen helpen met het opzetten of het vernieuwen van je website. Wij zijn gesprecialiseerd in Wordrpess, Drupal en DNN.