Foutmelding

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _geshifilter_prepare() (regel 126 van /home/dijkstra/public_html/sites/all/modules/geshifilter/geshifilter.pages.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _geshifilter_prepare() (regel 131 van /home/dijkstra/public_html/sites/all/modules/geshifilter/geshifilter.pages.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _geshifilter_process() (regel 231 van /home/dijkstra/public_html/sites/all/modules/geshifilter/geshifilter.pages.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/dijkstra/public_html/includes/menu.inc).

Support aanvragen

U kunt gebruik maken van onze kennis en ervaring voor uw ICT probleem. Wij leveren diverse support op verschillende producten (zie "type support" in het formulier hieronder). Wij leveren ook support op website's of producten die niet door ons gemaakt zijn.

Hoe werkt het? Door gebruik te maken van het onderstaand formulier kunt u support aanvragen. Op basis van uw aanvraag krijgt u 30 minuten gratis support. Indien er meer tijd nodig is dan 30 minuten voor het oplossen van uw probleem, dan sturen wij u een scherp geprijsde offerte.


Support formulier