Foutmelding

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _geshifilter_prepare() (regel 126 van /home/dijkstra/public_html/sites/all/modules/geshifilter/geshifilter.pages.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _geshifilter_prepare() (regel 131 van /home/dijkstra/public_html/sites/all/modules/geshifilter/geshifilter.pages.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _geshifilter_process() (regel 231 van /home/dijkstra/public_html/sites/all/modules/geshifilter/geshifilter.pages.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/dijkstra/public_html/includes/menu.inc).

Met een SSL certificaat je server en/of website beveiligen

In 2017 gaan de meeste internet programma's aangeven wanneer een website niet beveiligd is. Als website eigenaar ben je verantwoordelijk voor een veilige omgeving voor je klanten en bezoekers. Maakt uw website of server nog niet gebruik van een SSL certificaat, dan wordt uw site als onveilig gezien.


Gratis SSL certificaat

Wij staan voor de kwaliteit van onze diensten. Beveiliging is het laatste waarop je zou moeten bezuinigen, vinden wij. Daarom krijgen onze klanten een gratis SSL certificaat bij onze Linux Hosting.

Kies voor kwaliteit, kies voor Dijkstra.

Iedere site een SSL certificaat

Bent u nog geen klant of heeft u uw hosting en website ergens anders. Geen probleem!

Wij hebben een compleet aanbod met SSL certificaten voor iedere hosting en voor iedere website. Daarnaast helpen wij u persoonlijk met het installeren indien u hulp nodig heeft.