Foutmelding

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _geshifilter_prepare() (regel 126 van /home/dijkstra/public_html/sites/all/modules/geshifilter/geshifilter.pages.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _geshifilter_prepare() (regel 131 van /home/dijkstra/public_html/sites/all/modules/geshifilter/geshifilter.pages.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in _geshifilter_process() (regel 231 van /home/dijkstra/public_html/sites/all/modules/geshifilter/geshifilter.pages.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/dijkstra/public_html/includes/menu.inc).

Frequently Asked Questions

Op deze pagina vindt een antwoorden op veel gestelde vragen.


Ja u kunt ook rechtstreeks op Cpanel inloggen. Gebruik hier voor het volgende internet adres: 

Ja, u kunt uw wachtwoord opvragen van het klantenpaneel. Onderaan het inlogscherm ziet u een link om uw wachtwoord op te vragen.

Opmerking: Om uw wachtwoord op te vragen moet u wel uw loginnaam weten. Als u loginnaam ook niet meer weet, dan kunt u opnieuw uw inloggegens laten versturen. U moet hiervoor een Support tickect versturen. Kies bij Type Support voor: Wachtwoord klantenpaneel. Klik hier om een support ticket te versturen.

Via het klantenpaneel kunt u eenvoudig inloggen. Nadat u ingelogt bent, gaat u naar diensten, hostingaccounts. Uw ziet dan een knop met de tekst "Inloggen op het controlepaneel. Klik hierop om in te loggen op het controle paneel voor uw hosting.